padel tennis

Padel tennis – den nye trenden innen sport

Padel er et spill som har sin opprinnelse i Catalonia-regionen i Spania. Ordet «padel» er avledet fra det katalanske ordet for «racket». Det er et populært spill blant folk i alle aldre, kjønn og nivåer av fysisk form.

Målet med spillet er å slå ballen med en åre og deretter slå den tilbake over nettet til motstanderen. Padler er vanligvis laget av tre eller plast, men de kan også være laget av metall- eller karbonfiberkompositter. En typisk padelbane ligner på en tennisbane, men det er ingen linjer på bakken for å bestemme hvor hver spiller står. I stedet må spillerne bruke fotarbeidet og kunnskapen om hvor langt de kan bevege seg med åren for å holde styr på hvor

Hva gjør Padel tennis flott for nybegynnere?

Padel tennis er et flott spill for nybegynnere. Utstyret er billig og reglene er enkle.

Det er et morsomt spill som kan spilles med venner og familie.

Padel tennis er et lett å lære, sosialt spill som har eksistert i over 100 år. Utstyret som trengs for å spille er rimelig, og reglene er ukompliserte. Det er også en fin måte å trene og ha det gøy med venner eller familie.

Hva er fordelene med å spille Padel?

Padel er et morsomt spill som er lett å lære og spille. Det er også en fin måte å komme i form på.

Padel er et morsomt spill som kan spilles av alle, uavhengig av alder, kjønn eller atletisk evne. Reglene er enkle nok til at de fleste kan hente dem på bare én runde. Padel er også en fin måte for folk i alle aldre å trene og holde seg friske.

Hva du trenger å vite om padel tennis i Norge

Padel er en sport som kombinerer det beste fra tennis og squash. Det spilles på en lignende bane, med en lignende ball, men uten bruk av racketer. Ballen slås med en eller to hender, avhengig av høyden den ble sprettet fra.

Spillet kan spilles av single eller double, og det spilles ofte utendørs på en leirbane. Norges Padelforbund har over 400 medlemmer og har vært i jevn vekst de siste årene.

Padeltennis kan spilles i Norge på ulike klubber i Oslo og Bergen.

Norges kjærlighet til padel

Padel er en populær sport i Norge, med over 200 klubber og 30 000 spillere. Det er en enkel måte å bli aktiv, sosialisere med andre og ha det gøy.

Noen tror at dette er fordi spillet er relativt nytt og det ikke har vært så populært i Norge før. Men Padel har eksistert siden 1930-tallet, da den ble oppfunnet av spanske immigranter som ønsket å spille tennis, men ikke hadde nett eller ball.

Padel har også blitt veldig populær i andre land som Argentina og Spania hvor den stammer fra.

Neste artikkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Gausdal

Gausdal i Gudbrandsdalen er en kommune i Innlandet fylke i Norge. Den grænser i nord til Sør-Fron, i nordøst til Ringebu, i øst til Øyer og Lillehammer, i syd til Nordre Land, og i sydvest til Nord-Aurdal og Øystre Slidre. Kommunens område følger stort set dalstrøget omkring elven Gausa og den sidedale